Qui sóc?

Sóc en Gerard Gómez del Moral i Fuster i vaig néixer a la ciutat de Barcelona el 17 d’octubre de l’any 1989.  Sempre m’ha agradat la música i des de petit he estudiat piano i solfeig. Després del meu pas per l’Escola Projecte i per l’IES Costa i Llobera, les ganes de saber, entendre i canviar el què passa al món em van portar a estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de que tinc memòria he participat de l’esplai del meu carrer, el CIJAC de Santa Cecília, fins que l’any 2005 va haver de tancar. Justament en aquesta etapa és quan em formo com a persona i em començo a implicar en diferents moviments estudiantils, culturals, pacifistes o lingüístics com ho van ser la Plataforma Aturem la Guerra, la Plataforma en Defensa de l’Ebre, la Coordinadora de Casals Tio Canya o la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL). Amb l’entrada al món laboral vaig afiliar-me a la Intersindical – CSC i actualment també sóc soci d’Òmnium Cultural. Profundament culer des de petit, també sóc soci del Futbol Club Barcelona.

Amb el segon govern d’Aznar, el meu interès per la política va anar creixent fins que vaig decidir fer el pas i entrar a militar a una organització política. A principis del 2004 em vaig afiliar a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) al Casal de Sarrià – Sant Gervasi i quan vaig fer els 18 també ho vaig fer a Esquerra Republicana. A les JERC m’he ocupat de les qüestions comunicatives al meu districte i a la Federació de Barcelona, on des del 2007 i fins al 2011 en vaig ser Portaveu. En el 23è Congrés Nacional de les JERC celebrat a Terrassa el març de 2011 vaig ser escollit Portaveu Nacional de l’organització, responsabilitat que vaig ostentar fins al 26è Congrés Nacional celebrat el 26 i 27 de novembre de 2016 a Benicarló.

Vaig ser candidat de Junts pel Sí a les eleccions del 27 de setembre de 2015, on vaig sortir escollit diputat al Parlament de Catalunya. Ara, des del front institucional, segueixo treballant per fer del meu país un estat just i independent.

Curiós, amb ganes de saber i d’explicar. No paro mai i intento gaudir de la vida tant com puc, perquè si al final són dos dies… com a mínim aprofitem-los, no?

Anuncis